Tapahtuman oletuskuva

Viestinnän tulevaisuus -seminaari 2021

8.12.2021 15:45

Mikä on Brella?

Brella on tapahtumien verkostoitumisalusta, jonka kautta voit etukäteen suunnitella tapaamisia muiden osallistujien kanssa. Brella on työkalu, jonka avulla puheyhteyden avaaminen ja uusien ihmisten tapaaminen on tehty entistä helpommaksi myös hybriditapahtumiin.

Jokainen tapahtumaan osallistuja kirjautuu Brellaan henkilökohtaisesti ja pääsee luomaan profiilin omien kiinnostuksen kohteiden mukaan (kts. lisätietoa profiilin luomisesta alta). Matchmaking-algoritmin avulla Brella auttaa osallistujia löytämään yhteisiä mielenkiinnonkohteita jakavia ihmisiä, ja mahdollistaa 15 minuutin kahdenkeskisiä virtuaalitapaamisia tapahtuman aikana. Brellan tapahtuma-alusta on valitettavasti saatavilla vain englanniksi.

 

Miten Brella on käytössä Viestinnän tulevaisuus -seminaarissa?

Brella toimii seminaarin tapahtuma-alustana, jonne on kerätty kaikki tieto tapahtumasta sekä striimi tapahtuman osallistujille. Kaikki osallistujat ohjataan Brella-palveluun jo ennen tapahtumapäivää, jossa kannattaa luoda henkilökohtainen profiili. Tapahtuma-alustalle voi liittyä myös ilman profiilia, mutta tapaamisten sopimiseksi suosittelemme oman profiilin luomista mahdollisimman pian.

 

Kirjautuminen Viestinnän tulevaisuus -seminaarin tapahtuma-alustalle

Viestinnän tulevaisuus -seminaarin Brella-palveluun liitytään tapahtumakohtaisella liittymislinkillä ja liittymiskoodilla. Osallistujat saavat kirjautumisohjeet sähköpostiinsa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. 

Jos et ole aiemmin käyttänyt Brellaa, palvelu ohjaa sinut ensimmäiseksi luomaan oman profiilin – ei hätää profiilin tekemiseen menee vain muutamia minuutteja!

 

Oman profiilin luominen

Voit kirjautua tapahtuma-alustalle Google, Apple, Facebook tai LinkedIn -tilin kautta. Jos et halua linkittää edellä mainittuja tilejä Brellaan, voit luoda myös profiilin sähköpostin avulla, jonka tiedot täytät alusta alkaen itse. Muista kirjautuessa, että sähköposti tulee olemaan käyttäjätunnuksesi palveluun, joten valitse osoite jota käytät aktiivisesti. 

Profiilin luotuasi saat viestin varmistusviestin sähköpostiisi. Muista tarkistaa myös roskaposti sekä ''muut'' kansio. Pääset aina kirjautumaan uudelleen Brellaan sähköpostisi kautta, mutta suosittelemme, että et kirjaudu alustalta pois. Näin pääset vähemmällä vaivalla.

Kaikki tietosi, tapaamisesi sekä chat-keskustelusi poistuvat tapahtuman jälkeen tililtäsi, eikä kellään muulla ole pääsyä niihin.

 

Helpot askeleet profiilin luomiseen:

 • Liity alustalle sähköpostissa saadun linkin kautta.
 • Valitse milloin haluat tavata uusia ihmisiä ja verkostoitua. Kannattaa valita kaikki mahdolliset päivät tapaamisille!
 • Valitse Networkin Interests -listalta aiheet, jotka kiinnostavat sinua. Valitsemalla juuri sinua kiinnostavat aiheet Brellan matchmaking -työkalu osaa yhdistää sinut muiden samoista aiheista kiinnostuneiden osallistujien kanssa.
 • Kerro lyhyesti itsestäsi tai käytä oletuksena tulevaa esittelytekstiä.
 • Valitse maat joissa toimit.
 • Nyt olet valmis! Varmista, että olet valinnut Start Networking, kun kirjaudut sisään.
 • Voit muokata tietojasi ja tapaamisaikojasi profiilista milloin tahansa.

Täältä löydät lyhyen esittelyvideon Brellaan kirjautumisesta (englanniksi)

 

Brella selaimessa ja applikaationa

Brella toimii valitsemassasi selaimessa tietokoneella sekä mobiilisovelluksena Gogle Play ja App Storesta. Parhaiten Brella toimii Chromen selaimella ja Internet Exploreria ei tueta lainkaan.

Helpoin tapa kirjautua Brellaan on klikata liittymislinkkiä. Sovelluksessa voit kirjautua sisään käyttämällä tapahtumakohtaista liittymiskoodia, jonka saat sähköpostiisi ennen tapahtuman alkua.

 

Brella-tapaamiset

Viestinnän tulevaisuus -seminaarissa on valmiiksi asetettuja aihekategorioita (Networking Interests), joista kannattaa valita tarkoin kiinnostuksen kohteet muodostaessa omaa Brella profiilia, jotta matchmaking-algoritmi osaa valita sinulle samoista aiheista kiinnostuneita osallistujia tapaamisia varten! Voit muokata valintojasi jälkikäteen profiilistasi.

Kiinnostusten kohteiden lisäksi kannattaa kirjoittaa huolella lyhyt esittely itsestäsi, sillä muut osallistujat voivat hakea kontakteja myös hakusanojen avulla. Hyvällä esittelytekstillä myös kerrot itsestäsi napakasti ja löydät juuri oikeat ihmisten joille jutella!

Voit ehdottaa videotapaamisia tai livetapaamisia kaikille käyttäjille. Tapaamisehdotuksen yhteyteen on mahdollista kirjoittaa lyhyt personoitu tervehdysviesti. On hyvä miettiä hetki, miksi henkilö tahtoisi tavata sinut ja mistä asioista haluaisit keskustella. Kerro viestissä etukäteen, mitä toivot tapaamiselta. 

Voit myös sulkea tapaamisaikasi Schedule-sivun Your Availability -kohdasta, jos et halua vastaanottaa tapaamiskutsuja tiettyyn kellonaikaan. 

 

Tapaamisten hylkääminen, hyväksyminen ja uudelleen aikatauluttaminen

Jos ehdotettu aika ei sovi sinulle, voit joko uudelleen aikatauluttaa tapaamisen Reschedule - tai hylätä tapaamisen Cancel -toimintojen avulla. Brella-maailmassa ei loukkaannuta, vaikka tapaamispyyntöjä hylätään. Suorilla toimilla osoitat kunnioitusta pyynnön lähettäjälle, joka on täten vapaa sopimaan uusia aikoja toisten osallistujien kanssa.

Tapaamiselle ja verkostoitumiselle on varattu rajallinen aika tapahtumasta. Voit kuitenkin ehdottaa tapaamista chatin kautta myös muihin tapahtuman ulkopuolisiin ajankohtiin. Avaa rohkeasti keskustelu ja ehdota tapaamista!

 

Kuinka ehdotan tapaamista?

 • Voit ehdottaa tapaamista People -välilehdeltä. Täältä näet ensimmäisenä ne osallistujat, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista kanssasi.
 • Klikkaa ''Suggest Meeting'' mielenkiintoisen osallistujan kohdalta. Tämä avaa kyseisen osallistujan profiilin ja näyttää osallistujan valitsemat ajat tapaamisille. 
 • Valitse molemmille sopiva aika ja ehdota tapaamista! Muista kirjoittaa ilmestyvään ikkunaan henkilökohtainen tervehdysviesti.
 • Ehdotettuasi tapaamista, voi toinen osallistuja nyt hyväksyä, hylätä tai ehdottaa uutta aikaa tapaamiselle. Löydät myös teille luodun keskusteluikkunan alustan yläreunasta (viesti-ikonin kohdalta)
 • Ehdottamasi aika pysyy varattuna, kunnes osallistuja hyväksyy, hylkää tai ehdottaa uutta tapaamista.

 

Chat

Chat-toiminto löytyy alustan oikeasta ylänurkasta. Voit käydä avoimia keskusteluja muiden osallistujien kanssa tai osallistua tapahtuman yleiseen keskusteluun, joka löytyy Seminaarin videostriimin kohdalta. 

Brellan kahdenkeskinen chat-ominaisuus avautuu vasta, kun molemmat osapuolet ovat hyväksyneet ehdotetun tapaamisen tai päätätte hyväksyä chat toiminnon tapaamispyynnön peruuttamisen jälkeen. Huomioithan, että chat-toiminto ei anna erillisiä ilmoituksia uusista viesteistä.

 

Brella-tiimi ja asiakastuki

Järjestäjillä tai Brellalla ei ole pääsyä eikä muokkaamisoikeuksia kenenkään henkilökohtaisiin Brella-tileihin. 

Brellan tiimi palvelee teitä kaikissa tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä: support@brella.io ja täältä löydät Brellan Help Centerin.

Mikäli sinulla on kysymyksiä Brellasta, vastaamme niihin myös mielellämme osoitteesta viesti@toimisto.fi

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

8.12.2021 15:45

Päättyy:  

8.12.2021 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi