Tapahtuman oletuskuva

Ymmärrä Googlea niin Google ymmärtää viestisi – osa 2: Hakukonemarkkinoinnin (SEM) etäkoulutus

25.5.2021 09:00

Teams. Webinaarilinkki lähetetään myöhemmin kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille.

Miten hakukonenäkyvyyttä voidaan tehostaa maksullisesti? Miten saada vieläkin enemmän kävijöitä organisaation kannalta tärkeiden viestien pariin? Miten olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kun kohderyhmäsi etsii organisaatiosi toimintaan liittyvää keskeistä tietoa Googlesta?

Google on tärkeä osa viestijän työtä. Ymmärtämällä sitä, miten Google toimii, voimme ymmärtää myös paremmin, miten verkkosivuviestintää pitäisi tehdä, millaisia asioita siinä tulisi huomioida sekä sitä, miten verkkosivuihin liittyvistä asioista pitäisi puhua tai kenties mitä yhteystyökumppaneilta olisi hyvä vaatia ja odottaa.

Mitä?

Ymmärrä Googlea niin Google ymmärtää viestisi on kahdesta osasta koostuva etäkoulutussarja Viestin jäsenille, missä perehdytään niin orgaanisen kuin maksetunkin näkyvyyden saamiseen Googlessa. Koulutukset pureutuvat SEO:n ja SEM:n maailmaan käytännönläheisestä näkökulmasta ja pureutuvat siihen, miksi viestijän olisi hyvä ymmärtää näitä kahta yhdessä, jotta myös Google tukisi sisällön näkymistä mahdollisimman hyvin.

Parhaimman hyödyn tästä kokonaisuudesta saat osallistumalla kumpaankin koulutuskertaan, mutta voit myös halutessasi ilmoittautua vain toiseen. Huomaathan, että kumpaankin koulutuskertaan pitää ilmoittautua erikseen ja niistä tulee erilliset linkit.

Koulutukset tallennetaan.

Koulutuksen toinen osa

Koulutuksen toisessa osassa perehdymme puolentoista tunnin ajan maksetun näkyvyyden saamiseen eli hakukonemarkkinointiin (SEM). Koulutuksen aikana hakukonenäkyvyyden syväluotaava asiantuntija Samu Hurskainen opastaa meidät perusteiden pariin.

Koulutuksen tavoitteena on oppia ymmärtämään, mistä hakukonemarkkinoinnissa on kyse ja mitä siltä tai sitä tekeviltä muilta tahoilta voi odottaa.

Koulutuksen aikana:

  • Opit, miksi ja milloin maksettua hakukonenäkyvyyttä kannattaa hyödyntää
  • Opit käyttämään ja hyödyntämään Googlen mainostyökalua perustasolla
  • Opit testaamaan ovatko kiinnostavat hakusanat oikeasti hyödyllisiä organisaatiollesi
  • Opit kuinka mainoksien toimivuutta voi tehostaa
  • Opit asettamaan tavoitteita maksetulle hakukonenäkyvyydelle
  • Saat ensikosketuksen erilaisiin maksuttomiin ja maksullisiin työkaluihin, jotka helpottavat elämääsi maksetun Google-näkyvyyden kanssa
  • Bonuksena saat lyhyen briiffin hakukoneoptimointiin YouTuben parissa

Koulutuksen jälkeen voit tehdä itse Google-mainoksia sekä osaat kysyä oikeita kysymyksiä markkinointikumppaniltasi.

Kenelle?

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille viestijöille, jotka työskentelevät jo jollain tavalla verkkosivuviestinnän parissa tai uskovat joskus työskentelevänsä. Koulutus sisältää myös kaikille mielenkiintoista tietoa siitä, miten Google toimii ja miten sillä pystytään vaikuttamaan ihmisten mielipiteisiin. Koulutuksessa käydään laajasti läpi ne perusteet, joiden ymmärtäminen voi auttaa markkinoinnin kanssa tehtävässä yhteistyössä sekä oman organisaation nettisivujen näkyvyyden kehittämisessä. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan koulutuksen toiseen osaan sivun alaosasta. Mukaan mahtuu 250 nopeinta Viestin jäsentä. Jos haluat täyden hyödyn irti tästä kokonaisuudesta, muistathan ilmoittautua tästä myös koulutuksen ensimmäiseen osaan. 

Kouluttajana toimii Samu Hurskainen, joka on tehnyt hakukonemarkkinointia yli kuusi vuotta. Hän on auttanut useita yrityksiä löytämään toimivia hakusanoja ja tehostamaan mainosbudjetin hyödyntämistä tavoitteellisesti. Viimeisimpänä hän on toiminut energiayhtiö Väreellä kasvuhakkerin roolissa, jossa hän on ollut mukana suunnittelemassa ja tekemässä hakukonemarkkinointia valtakunnallisiin kampanjoihin.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

25.5.2021 09:00

Päättyy:  

25.5.2021 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams. Webinaarilinkki lähetetään myöhemmin kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille.