Tapahtuman oletuskuva

Viesti-ystävä | Itseohjautuva sparrailuverkosto

14.2.2023 00:00

Parit päättävät itse tapaamispaikoistaan.

Kaipaatko rinnallesi ammatillista ystävää? Sparrailukaveria, jonka kanssa voisi vaihtaa parhaimpia käytänteitä? Viestijää, jolta kysyä neuvoa tarvittaessa? 

 

Hae Viesti-ystäväksi

 

Mitä?

Viesti-ystävä on uusi itseohjautuva sparrailuverkosto Viestin jäsenille.

Ohjelmassa sinulle etsitään ystävä vertaismentoroinnin hengessä hakulomakkeeseen kirjoittamiesi vastausten perusteella. Ystävän kanssa voit pitää yhteyttä haluamallasi tavalla vaikkapa sähköpostitse, lenkillä, aftereilla, lounaalla, Teamsilla... 

Ystävyys jatkuu niin kauan, kuin haluatte pitää yhteyttä sinulle löydetyn ystävän kanssa.

Ohjelman suosiosta riippuen järjestämme myös kaikille ystäville yhden yhteisen tapaamisen koko porukan kesken. Päätämme toteutusmuodon ja lokaation ilmoittautujien kotipaikkakuntatietojen mukaan.

 

Lue nämä ennen kuin haet mukaan

  • Viesti-ystävä on ammatillinen sparrailukumppani, jonka kanssa voit keskustella yli organisaatiorajojen. Viesti-ystävältä voit kysyä esimerkiksi näkemyksiä, kokemuksia ja parhaita käytäntöjä sen hetken tai tuleviin työhaasteisiisi. 

  • Viesti-ystävät ovat keskenään tasavertaisia – toinen teistä ei siis ole mentori tai aktori – vaan tehtävänne on keskustella tasavertaisesti kummankin asioista.

  • Ystävyys ei katso ikää – kaikkille ohjelmaan mukaan hakeneille etsitään ystävä yhteisten kiinnostuksen kohteiden perusteella.

  • Teemme kaikkemme, että jokaiselle hakijalle löytyisi ystävä. Valitettavasti on kuitenkin mahdollista, ettei ohjelman hakijamäärä ole tasalukuinen tai hakijoista ei löydy viestijää, jonka kanssa jakaisit samat kiinnostuksen kohteet. Tämän takia emme pysty takaamaan, että hakemus johtaisi Viesti-ystävän saamiseen.

  • Ystävyys on toivon mukaan pitkäikäistä. Ohjelmalla ei ole tämän vuoksi päättymisaikaa.

 

Hakemalla mukaan sitoudut

 

1. Hakemalla Viesti-ystäväksi, sitoudut sopimaan vähintään yhden tapaamisen sinulle löydetyn ystävän kanssa. Toivomme kuitenkin, että ystävyys voisi olla pitkäikäistä, mutta ymmärrämme, että aina oma elämäntilanne ei anna myöden tai matchaus voi olla hyvästä yrityksestä huolimatta epäonnistunut. 

 

2. Sitoudut olemaan itse aktiivinen siinä, että löydätte ystävän kanssa yhteisen ajan kalenterista ja sovitte teille sopivista yhteydenpitokeinoista. Huomaathan, että ystävät voivat olla myös eri puolilta Suomea, jolloin tapaamiset voi olla kannattavampaa järjestää etäyhteyksin.

 

3. Sitoudut olemaan läsnä tapaamisissa ja kuuntelemaan ystävääsi. Kerro myös rohkeasti omia ajatuksia ja anna keskustelun lentää!

 

4. Sitoudut kohtaamaan Viesti-ystävä tasavertaisena sparrailukumppanina. Viesti-ystävä ei ole terapeutti, mentori tai uravalmentaja. Jos kaipaat ammatillista neuvontaa urapolun selkeyttämiseen, voit varata jäsenyyteen kuuluvan henkilökohtaisen valmennuksen täältä

 

Näin Viesti-ystävän hakuprosessi etenee

1. Hae mukaan tämän sivun alalaidasta 28.2. mennessä.

2. Hakulomakkeet käydään läpi 1.3.–7.3. välisenä aikana, jolloin etsimme jokaiselle hakijalle mahdollisuuksien mukaan Viesti-ystävän. Huomaathan, ettei hakijajoukosta löydy välttämättä jokaiselle hyvää matchia – panostamme nimittäin ystäväparien laadukkuuteen. 

3. Ystävistä ilmoitetaan sähköpostitse 8.3. Saat sähköpostissa ystäväsi yhteydestiedot ja pääsette jatkamaan ystävystymistänne itseohjautuvasti.

5. Pyrkikää sopimaan ensimmäinen tapaaminen kuukauden sisällä ystävän ilmoituksesta. Tutustukaa toisiinne ja sopikaa jatkosta. Muistathan myös kertoa avoimesti ystävällesi, jos tuntuukin siltä, ettei ohjelma ole sinua varten.

 

Kenelle?

Kaikille Viestin jäsenille – ikää katsomatta!

Jos et ole Viestin jäsen, pääset liittymään tästä.

 

Hakeminen

Hae mukaan tämän sivun lopusta 28.2. mennessä.

Varaathan aikaa hakulomakkeen täyttämiseen, sillä se sisältää tärkeitä kysymyksiä, joihin vastamaalla autat meitä löytämään sinulle mahdollisimman hyvän ystävän.

 

Mitä maksaa?

Ei mitään, mutta huomaathan, että sinun pitää olla Viestin jäsen osallistuaksesi.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

14.2.2023 00:00

Päättyy:  

14.2.2023 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Parit päättävät itse tapaamispaikoistaan.


Lisätiedot

Viesti ry

044 700 4044

toimisto@viesti.fi