Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Viestintäalan ABC – Mihin opintosi valmistelevat?

21.9.2021 16:30

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

 

Hämmentääkö juuri alkaneet opinnot ja niiden tuomat mahdollisuudet? Pohdiskeletko, mitä viestintä tarkoittaa työelämässä tai millaisista eri osa-alueista se koostuu? Millaisiin tehtäviin opinnot oikein valmistelevat?

Entä mikä on alan ammattijärjestö Viesti ry ja mitä sen jäsenyyteen kuuluu? Miksi ammattijärjestöön kannattaa liittyä? Tässä webinaarissa käydään läpi viestintäalan aakkoset – ne peruspilarit, joita jokaiseen alaa opiskelevan tulisi tietää jo heti lähtökuopista.

 

Mitä?

Viestintäalan ABC –Mihin opintosi valmistelevat? -webinaari pidetään 21.9. klo 16.30–18.00. Ota buustia opintojen starttiin tästä webinaarista, jossa raotamme verhoa viestinnän alan tarjoamiin mahdollisuuksiin ja kerromme, miten Suomen ainoa viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestön tukee sinua opintojen alkuvaiheesta lähtien.

 

Puhuja

Webinaarin pitää Viesti ry:n viestintäsuunnittelija Nelli Sajakoski, jolla on omakohtaista kokemusta viestinnän alan erilaisista mahdollisuuksista. Pian maisteriksi valmistuvalla Nellillä on vielä tuoreessa muistissa viestinnän opintojen alun hämmennys ja monimutkaisen alan ymmärrys.

 

Kenelle?

Kaikille viestinnästä kiinnostuneille, mutta etenkin opiskelijoille, jotka pohtivat, että mitä ovatkaan tulleet opiskelemaan ja mitä viestinnän ala pitää sisällään.

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautuaksesi webinaariin sinun ei siis tarvitse olla Viesti ry:n jäsen. 

Pääset ilmoittautumaan mukaan tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 20.9. klo 23.59. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

21.9.2021 16:30

Päättyy:  

21.9.2021 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.