Tapahtuman oletuskuva

MiB x Viesti goes -kick off: Viestijän jaksaminen ruuhkavuosissa - Helsinki & Online

5.10.2023 08:30

Hybridi. Linkki etäosallistujille lähetetään myöhemmin.

Mitä?

 

Järjestämme tänä syksynä yhdessä Mothers in Business (MiB) ry:n kanssa jäsenillemme tapahtumasarjan, jossa vieraillaan kiinnostavissa viestintäalan organisaatioissa. 

MiB on verkosto äideille, jotka haluavat valita sekä perheen että uran ja kehittää itseään ja osaamistaan. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita myös lapset.

Viesti on taas akavalainen ammattijärjestö viestinnän asiantuntijoille.

Milloin?

 

Tapahtumasarja alkaa MiBin ja Viestin toimistojen järjestämällä kick-off-tilaisuudella, joka tarjoaa arvokasta tietoa ja inspiraatiota viestinnän ammattilaisille teemalla Viestijän jaksaminen ruuhkavuosissa.

Tule mukaan kuulemaan ja oppimaan, kuinka voit tasapainoilla viestinnän ammattilaisen uran ja perheen välillä sekä vahvistaa omaa jaksamistasi ruuhkavuosien haasteissa. 

Aika: 5.10. klo 8.30–10.15. Puheenvuorot alkavat klo 9.00.

Paikka: tilaisuus järjestetään hybridinä.

  • Live: Sosten koulutustila Purje, Yliopistonkatu 5, 6 krs. 
  • Etä: Saat linkin lähempänä tapahtumaa.

 

Puhujat ja ohjelma

 

Siina Repo

Siina Repo, toiminnanjohtaja, Viesti ry 

Siina Repo valottaa viestijöiden työssäjaksamista pohjoismaisella tasolla, kertoo Viestin toteuttamasta kyselystä liittyen somepäivystykseen sekä avaa keinoja johtaa viestintätyötä jaksamista tukien. Hän käsittelee yleisiä kuormitustekijöitä, joita viestijät kohtaavat työssään, ja tarjoaa käytännön ratkaisuja näiden haasteiden voittamiseksi. Hän kertoo myös, miten ammattiliitto voi tukea jaksamista ja tasapainoa eri elämän osa-alueiden välillä. Siinan asiantuntemus ja omat kokemukset auttavat sinua paremmin ymmärtämään viestintäalan erityispiirteitä ja miten voit menestyä alalla ilman uupumusta.

 

Annica Moore

Annica Moore, toiminnanjohtaja, MiB

Annica Moore jakaa kanssamme arvokasta tietoa siitä, miten voimme sovittaa uran ja perhe-elämä samaan arkeen. Annica kertoo ruuhkavuosivanhempien työelämäkokemuksista MiBin jäsenkyselyjen valossa. Lisäksi hän tuo esiin käytännön keinoja, joita voit soveltaa omassa elämässäsi jaksamisen tukemiseksi ruuhkavuosissa. Kuulemme myös esihenkilötyön, vertaistuen ja verkostojen merkityksestä. Annican kokemus ja neuvot ovat kullanarvoisia kaikille meille, jotka etsimme armollisuutta työn ja perheen yhdistämiseen. 

 

Kenelle?

 

Huom! Tämä tapahtuma on vain MiBin ja Viesti ry:n jäsenille. 

Ilmoittaudu mukaan kehittämään omaa tapaasi kohdata ruuhkavuodet ja työskennellä joustavasti ja tehokkaasti viestintäalalla. 

Tilaisuus järjestetään hybridinä, ja livenä paikalle mahtuu mukaan 15 mibiläistä ja 15 Viesti ry:n jäsentä. Yhteensä 10 voivat myös saapua lapsen kanssa. 

 

Ilmoittaudu tästä

Ajankohta

Alkaa:  

5.10.2023 08:30

Päättyy:  

5.10.2023 10:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hybridi. Linkki etäosallistujille lähetetään myöhemmin.

Yliopistonkatu 5, 6 krs.
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Viesti ry ja MiB ry