Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Viesti uskottavasti vastuullisuudesta

24.8.2021 09:30

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

Vastuullisuus on yhä voimakkaammin jokaisen organisaation agendalla ja näkyy kasvavissa määrin myös kuluttajien valinnoissa. Yritysvastuun tulisikin olla keskeinen osa jokaisen organisaation strategiaa ja näkyä myös sidosryhmätyöskentelyssä. Parhaimmillaan onnistunut vastuullisuusviestintä kasvattaa luottamusta ja tuo kilpailuetua. Mutta miten sanahelinän ja viherpesun sudenkuopat väistetään ja miten vastuullisuudesta viestitään uskottavalla ja innostavalla tavalla?

 

Mitä?

Viesti uskottavasti vastuullisuudesta -webinaari pidetään 24.8. klo 9.30–11.30. Tämän kaksituntisen aikana opimme yritysvastuusta ja vastuullisuusviestinnästä Third Rockin vastuullisuuspalvelujen johtajalta Sari Kuvajalta.

Lisäksi kuulemme Case-esimerkin Pohjoismaiden suurimman teknologiayhtiön TietoEVRYn viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kia Haringilta. Haring kertoo konkreettisten esimerkkien kautta, miten monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden teemat muutetaan sanoista teoiksi.

 

Webinaarin sisältö ja aikataulu

 

Webinaarin aikana opit:

 

  • mitä yritysvastuu tarkoittaa viestinnän ja viestijän näkökulmasta
  • tunnistamaan olennaisia näkökulmia organisaatiosi vastuullisuudesta
  • rakentamaan pohjaa luotettavalle vastuullisuusviestinnälle 

 

Aikataulu ja puheenvuorojen aiheet:

 

9.30 Sari Kuvaja

  • Yritysvastuun kehityskaari
  • Vastuullisuuden osa-alueet
  • Uskottavan vastuullisuusviestinnän edellytykset
  • Miten laadimme vastuullisuusohjelman?
  • Sidosryhmät osana vastuullisuustyötä ja -viestintää

10.50 Kysymyksiä ja keskustelua

11.00 Case TietoEVRY: Monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus – sanoista teoiksi. Kia Haring.

11.30 Webinaari päättyy

Webinaari tallennetaan ja tallenne jaetaan kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille mahdollisimman pian webinaarin jälkeen.

 
Puhujat

 

Sari Kuvaja, kouluttaja

Webinaarin kouluttaja Sari Kuvaja on Third Rockin vastuullisuuspalvelujen johtaja. Sari on pitkän linjan vastuullisuusammattilainen, ja hän on työskennellyt yritysvastuun neuvonantajana ja konsulttina 1990-luvun puolivälistä lähtien. Nykyisin hän johtaa ja kehittää Third Rockin vastuullisuuspalveluja ja on myös yhtiön hallituksen puheenjohtaja sekä osakas. Sari on uransa aikana konsultoinut asiakkaitaan vastuullisuusstrategiatyössä, sidosryhmäsuhteissa sekä vastuuviestinnässä ja -raportoinnissa.

Kia Haring, Case TietoEVRY 

Case-esimerkin kuulemme TietoEVRYn viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kia Haringilta. Kialla on 25 vuoden kokemus kansainvälisestä yritysviestinnästä ja markkinoinnista, josta viimeiset 15 vuotta dynaamiselta teknologia-alalta. Kialle tärkeitä teemoja ovat yritysvastuu, monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus, ja häntä inspiroi digitalisaation, uusien teknologioiden ja datan mahdollisuudet niin kansalaisten hyvinvoinnin kuin kestävän kehityksen edistäjinä. 

 

Kenelle?

Niille Viestin jäsenille, jotka työskentelevät vastuullisuuden parissa tai haluavat oppia lisää organisaatioiden vastuullisuusviestinnästä. 

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille Viesti ry:n jäsenille. Pääset ilmoittautumaan mukaan tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 23.8. klo 9.00. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 74 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

24.8.2021 09:30

Päättyy:  

24.8.2021 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.