Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Viestiä vai eikö viestiä? Viestintä poikkeuksellisena aikana

29.3.2022 09:00

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

Viestiä vai eikö viestiä? Siinäpä vasta kysymys, joka on varmasti pohdituttanut monia viestijöitä viime aikoina. 

Maailmantilanne on osoittanut, että poikkeukselliset viestintätilanteet yleistyvät ja yllättävät juuri silloin, kun niitä vähiten odottaisi. Ne haastavat pohtimaan, millainen viestintä on sopivaa, miten tehdä viestintää vastuullisesti ja mitä viestinnässä olisi hyvä huomioida poikkeuksellisena aikana.

 

Mitä?

Tiistaina 29.3. klo 9.00–10.30 pohdimme yhdessä Aava & Bangin toimitusjohtajan, Vilja Laaksosen, johdolla, millainen viestintä on sopivaa ja vastuullista poikkeuksellisina aikoina. 

Webinaarin aikana saat näkökulmia siihen,

  • millaista on arvopohjainen, vastuullinen ja merkityksellinen viestintä poikkeuksellisina aikoina.

  • miten viestinnän tulee kytkeytyä organisaation ydintehtävään, arvoihin ja merkitykseen myös poikkeuksellisina aikoina.
  • mitä viestijän pitää konkreettisesti huomioida omaa työtä tehtäessä: millaisia eettisesti ja vastuullisesti kestäviä valintoja tehdä viestinnässä yritys, yhteiskunta sekä maailma mielessä pitäen.

 

Webinaari tallennetaan ja tallenne jaetaan kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille mahdollisimman pian webinaarin jälkeen. 

 

Kouluttaja

Vilja Laaksonen on kasvumarkkinointiin erikoistuneen Aava & Bangin tuore toimitusjohtaja sekä vuorovaikutukseen erikoistunut viestinnän tohtori (FT). Laaksonen kertoi hiljattain Kauppalehden julkaisussa, että viimeaikaisen maailmantilanteen valossa hän uskoo erityisesti työnantajien arvopohjaisen viestinnän ja vastuullisuusviestinnän nousevan jatkossa korkeaan arvoon. Tutustu Laaksoseen etukäteen Kauppalehden julkaisusta.

 

Kenelle?

Kaikille Viestin jäsenille, jotka pohtivat tällä hetkellä, miten tehdä viestintää vastuullisesti yritys, yhteiskunta ja maailmantilanne huomioiden. 

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille Viesti ry:n jäsenille. Pääset ilmoittautumaan webinaariin tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 28.3. klo 9.00. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

29.3.2022 09:00

Päättyy:  

29.3.2022 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.