Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Kontaktoinnista kampanjaksi – vinkit vaikuttajamarkkinointiin

22.3.2022 09:00

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

Mitä olet aina halunnut tietää vaikuttajamarkkinoinnista? Mitä kaikkea yhteistyössä pitää huomioida? Kuinka päästä vaikuttajamarkkinoinnin ensiaskelista kohti maratonjuoksua? 

Makro- ja mikrovaikuttajia löytyy lähes kaikista somekanavista, joissa he tavoittavat tuhansia seuraajia julkaisuillaan. Vaikuttajat tuovat organisaatiolle merkittäviä tuloksia ja uutta näkökulmaa toimintaan. Mutta, miten valita oikea vaikuttaja? Vaikuttajan kanssa tehtävä kaupallinen yhteistyö lähtee aina vaikuttajan ja organisaation viestijän välisestä vuorovaikutuksesta. Toinen ei pärjää ilman toista, joten yhteinen sävel ja ymmärrys ovat myös vaikuttajayhteistyön keskiössä.

 

Mitä?

Maaliskuussa 22.3. klo 9.00–10.30 lähdemme PING Helsingin kanssa matkalle vaikuttajamarkkinoinnin maailmaan. Webinaarin aikana käymme läpi strategisen vaikuttajamarkkinoinnin prosessin pähkinänkuoressa ja kysymme mieltä askarruttavia kysymyksiä suoraan vaikuttajanakin (@kototeko) toimivalta PING Helsingin operatiiviselta johtajalta Sanna Suonpäältä.

Koulutuksessa saat 

  • kattavan katsauksen vaikuttajamarkkinoinnin maailmasta

  • varmuutta vaikuttajamarkkinoinnin toteuttamiseen ja prosessin läpikäymiseen

  • parhaat tärpit ja vinkit vaikuttajan kanssa tehtävään yhteistyöhön

  • kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä suoraan vaikuttajalta!

 

Webinaari tallennetaan ja tallenne sekä esitysmateriaali jaetaan kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille mahdollisimman pian webinaarin jälkeen. 

 

Kouluttaja

Koulutuksesta vastaa PING Helsinki, jonka inspiroivat asiantuntijat tarjoavat tietotaitoa ja työkaluja vaikuttajamarkkioinnin hyödyntämiseen. Tässä koulutuksessa valmentajana toimii PING Helsingin Head of Success Sanna Suonpää. Sanna on viestinnän ja markkinoinnin moniosaaja, jonka lisäksi hän on myös itse vaikuttaja. Sannan Kototeko-somekanavien käsityövaikuttamista seuraavatkin tuhannet käsitöistä innostuneet suomalaiset!

 

Kenelle?

Kaikille Viestin jäsenille, jotka pohtivat vaikuttajamarkkinoinnin eri mahdollisuuksia ja haluavat oppia lisää yhteistyöstä vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaiselta sekä vaikuttajalta itseltään!

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille Viesti ry:n jäsenille. Pääset ilmoittautumaan webinaariin tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 21.3. klo 9.00. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

22.3.2022 09:00

Päättyy:  

22.3.2022 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.