Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: TikTok – Aika tehdä sisältöä

7.9.2021 09:00

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

TikTok jatkaa kasvuaan suomalaisten keskuudessa ja on selkeästi vakiinnuttanut uudenlaisen tavan viestiä sosiaalisessa mediassa. Myös useat organisaatiot ovat jo niittäneet menestystä TikTokin maailmassa – osa on päätynyt myös Z-sukupolven hampaisiin. Mitä viestijän pitää tietää TikTokista, millaisia mahdollisuuksia sisällöntuotanto TikTokiin tarjoaa ja kenet sieltä voi tavoittaa?

 

Spoilaamme jo tässä kohtaa, ettei kyseessä ole enää teinien tanssisovellus.

 

Mitä?

Syyskuussa 7.9. klo 9.00–10.30 sukellamme sosiaalisen median toimiston MySomen kanssa TikTokin syvään päätyyn. MySome on ollut mm. VR:n TikTok-menestyksen takana.

Koulutuksessa saat

  • kattavan perehdytyksen tähän suuren suosion saavuttaneeseen somekanavaan
  • selkeyttä TikTokin tarjoamiin mahdollisuuksiin organisaatioille
  • valmennusta somekanavan käytön aloittamiseen ja monipuoliseen hyödyntämiseen

Koulutuksen aikana käydään läpi yleisimpiä somemarkkinoinnin kompastuskiviä sekä esitellään TikTokin orgaanisen sisällöntuotannon sekä maksetun mainonnan tuomat eroavaisuudet.

Webinaari tallennetaan.

 

Kouluttaja

Koulutuksesta vastaa energinen sosiaalisen median toimisto MySome, joka palvelee yli 100 erilaista asiakasta sosiaalisen median kiemuroissa. MySomen asiantuntijat painavat päivät pitkät sosiaalisen median kiemuroissa ja ovat vahvasti perillä alan uusista tuulista ja käänteistä. Tässä koulutuksessa valmentajana toimii MySomen TikTok-sisällöntuottaja Jasmin Ngo, joka luo informatiivista ja opettavaista sisältöä useiden asiakasyritystensä lisäksi myös omalle tililleen @jasmin.ngo. Jasminia seuraa yli 75 000 suomalaista TikTokissa.

 

Kenelle?

Kaikille Viestin jäsenille, jotka haluavat oppia lisää TikTokin saloista alan parhailta.

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille Viesti ry:n jäsenille. Pääset ilmoittautumaan mukaan tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 6.9. klo 9.00. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 45 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

7.9.2021 09:00

Päättyy:  

7.9.2021 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.