Tapahtuman oletuskuva

Tökkiikö tiedonkulku – näin kehität yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä etätyöaikana

23.3.2021 10:00

Linkki webinaariin lähetetään myöhemmin kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille

Eikö tieto kulje etätöiden kuluttamassa työyhteisössä tai hukutko kaiken tietomäärän alle? Koetko, että kollegasi tulkitsevat kirjoitettuja viestejäsi väärin ja väärinkäsitykset korostuvat etänä oltaessa? Pohditko, kuinka tukea työyhteisön yhteisöllisyyttä etätyössä? Jos vastasit kyllä, tämä työyhteisöviestintään liittyvä webinaari on sinulle.

Etätyö asettaa asiantuntijaorganisaatiossa haasteita sille, miten työt saadaan tehtyä sujuvasti sekä tehokkaasti yhteistyössä ja miten työyhteisön yhteisöllisyyttä saadaan ylläpidettyä. Lähitulevaisuudessa pitää ratkaista myös se, miten etätyö ja toimistotyö jatkossa yhdistetään.

Työtehtävien tehokasta tekemistä ja työyhteisön yhteisöllisyyttä yhdistää toimiva tiedonhallinta, jossa sujuvan ja mielekkään työnteon mahdollistaa tiedonkulun suunnitteleminen ja hallinnoiminen.

Mitä?

Tässä Viesti ry:n jäsenille avoimessa webinaarissa tarkastellaan, millainen rooli työyhteisön tiedonhallinnalla on työtehtävien tehokkaan suorittamisen sekä työyhteisön yhteisöllisyyden kehittämisessä.

Webinaari antaa eväitä oman organisaation työyhteisöviestinnän tämän hetkisen tilan hahmottamiseen ja kehittämiseen esimerkiksi yhdessä muiden organisaation viestijöiden tai HR:n kanssa.

Webinaarin aikana:

  • Käydään läpi, millaisten eri osa-alueiden kautta työyhteisöviestintää voi tarkastella
  • Tarkastellaan sitä, miten työyhteisöviestinnän eri osa-alueet yhdessä tukevat työyhteisön tiedonkulkua ja tiedonhallintaa
  • Määritellään, mikä ero on tiedonkululla ja tiedonhallinnalla
  • Pohditaan, miten työyhteisön toimiva tiedonhallinta tukee sekä tehokasta työntekoa että työyhteisön yhteisöllisyyden rakentumista
  • Mietitään käytännön keinoja siihen, miten tiedonhallintaa voi kehittää niin, että se palvelee sekä tehokasta työskentelyä että työyhteisön yhteisöllisyyttä 

Kenelle?

Tämä webinaari on hyödyllinen erityisesti niille Viestin jäsenille, jotka työskentelevät päätoimisesti tai muiden työtehtävien ohella työyhteisöviestinnän ja organisaation sisäisen viestinnän tai niiden kehittämisen parissa. Webinaari sopii myös HR-henkilöille, jotka työskentelevät myös viestinnän parissa. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sivun alaosasta. Mukaan mahtuu 150 nopeinta Viestin jäsentä.

 

Kouluttajana toimii viestintäkonsultti Saku Uotila viestintätoimisto Kornerilta. Uotila johtaa Kornerin työyhteisöviestinnän palveluiden kehittämistä. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri Jyväskylän yliopistosta viestinnän oppiaineesta, ja jo opinnoissaan hän on erikoistunut organisaatioiden sisäisen viestinnän ja työyhteisöviestinnän kehittämiseen.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

23.3.2021 10:00

Päättyy:  

23.3.2021 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Linkki webinaariin lähetetään myöhemmin kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille