Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Ymmärrettävä ja kiinnostava sijoittajaviestintä

5.10.2022 10:00

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

Pohditko millaista on ymmärrettävä, mutta samalla muista erottautuva sijoittaviestintä? Miten tehdä kankeasta ja usein paperinmakuisesta sijoittajaviestinnästä kiinnostavaa?

Selkeys, ymmärrettävyys ja johdonmukaisuus ovat avaintekijöitä, joilla voi erottaa laadukkaan pörssitiviestinnän tavanomaisesta. Säännellyn pörssiviestinnän, kuten pörssitiedotteiden, osavuosikatsausten ja vuosikertomusten lisäksi sijoittajat vaativat nyt erityistä huomiota – on siis aika tehdä sijoittajaviestinnästä entistä kiinnostavampaa! 

 

Mitä?

Ymmärrettävää ja kiinnostavaa sijoittaviestintää pääsemme pohtimaan 5.10. klo 10.00–11.30 yhdessä Inderesin sijoittajaviestintäpalveluista vastaavan Minna Avellan (KTM, CEFA) kanssa. Tämän webinaarin aikana syvennymme siihen, mitä sijoittajaviestintä on juuri nyt ja mitä siitä pitäisi tietää.

Tässä koulutuksessa keskitytään siihen, mitä on sijoittajaviestintä juuri nyt ja mitä siitä pitäisi tietää.

Koulutuksen aikana opit mm.

  • Sijoittajaviestinnän rooli ja tavoitteet

  • Miten tehdä hyvää sijoittajaviestintää

  • Sijoittajaviestinnän suunnittelu ja tarinankerronta

  • Sijoittajaviestinnän kehityssuuntaukset

  • Vastuullisuus osana sijoittajaviestintää

Huom! Webinaaria ei tallenneta.

Miksi?

Talousviestintä on edelleen harmillisen usein kankeaa ja paperinmakuista. Selkeä, ymmärrettävä ja oman yrityksen näköinen talousviestintä sekä sijoittajien parempi palveleminen auttaa yritystä menestymään. 

Sijoittajat ovat jatkuvasti kiinnostuneempia yritysten vastuullisuudesta sekä johdon luotettavuudesta ja tekevät tietonsa perusteella sijoituspäätöksiä. Lisäksi sijoittaja voi tarvita lisätietoja, joita pelkkä pörssitiedote ei kata.

 

Kouluttaja

Minna Avellan (KTM, CEFA) on toiminut 20 vuoden ajan sijoittajaviestinnän parissa pörssiyhtiössä, konsulttina ja pankkiiriliikkeessä. Hän vastasi vuosina 2012-2019 Tikkurila Oyj:n sijoittajaviestinnästä. Tänä aikana Regi IR Nordic ja Pörssisäätiö palkitsivat yhtiön sijoittajaviestinnän kahdeksan kertaa. Tällä hetkellä Minna vastaa Inderesin sijoittajaviestinnän palveluista.

 

Kenelle?

Kaikille yritys-, talous-, ja sijoittajaviestinnästä kiinnostuneille Viesti ry:n jäsenille.

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille Viesti ry:n jäsenille. Pääset ilmoittautumaan mukaan tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 4.10. klo 9.00. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

5.10.2022 10:00

Päättyy:  

5.10.2022 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.