Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Verkkoviestintää kaikille – ota saavutettavuus haltuun

7.10.2021 09:00

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

Mitä ovat saavutettavat verkkosisällöt ja miten tehdä verkkoviestintää kaikille? Tässä webinaarissa pureudumme saavutettavien verkko- ja somesisältöjen maailmaan.

Saavutettavuus on sisältöjen ja verkkopalveluiden tekemistä sellaisiksi, että jokainen ihminen voi niitä hyödyntää helposti, ymmärrettävästi ja erilaisten avustavien teknologioiden avulla. Digipalvelulaki määrittelee saavutettavuusvaatimukset, jotka perustuvat EU:n saavutettavuusdirektiiviin. Kosketti laki omaa organisaatiota tai ei, on saavutettavuuteen jo yhdenvertaisuudenkin myötä merkityksellistä kiinnittää huomiota.

Mitä?

Verkkoviestintää kaikille – ota saavutettavuus haltuun -webinaari pidetään 7.10. klo 9–10.30. Koulutuksen aikana sukellamme saavutettavien verkko- ja somesisältöjen maailmaan. Kouluttajana toimii viestinnän ja sosiaalisen median pitkän linjan ammattilainen Piritta Seppälä Viestintä-Piritta Oy:sta.

Koulutuksen sisältö

  • Mitä saavutettavuus tarkoittaa ja millaista on saavutettava sisältö

  • Saavutettava verkkoteksti ja verkkoartikkelien toimiva rakenne

  • Kuvat, videot, äänilähetykset ja linkit, tiedostot ja infograafit

  • Videoiden ja live-videoiden tekstitysmahdollisuudet ja kuvailutulkkaus sekä kuvien alt-tekstit

  • Saavutettavat sisällöt somessa

 

Webinaari tallennetaan ja tallenne jaetaan kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille mahdollisimman pian webinaarin jälkeen.

 

Kouluttaja

Piritta Seppälä on viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntija, joka on luotsannut yritystään Viestintä-Pirittaa vuodesta 2010. Hän on selkeäsanainen ja pidetty puhuja, jonka tavoitteena on esittää asiat siten, että ne voi viedä käytäntöön suoraan koulutusten jälkeen. Piritta työskentelee myös organisaatioiden viestintä- ja somestrategioiden parissa ja sparraa viestijöitä kehittämään organisaatioidensa viestintää seuraavalle tasolle. Viesti ry on Pirittalle puolestaan tuttu jo vuosien takaa mm. hallitustyöskentelyn kautta, jolloin hän toimi myös Viestin varapuheenjohtajana.

 

Kenelle?

Kaikille Viestin jäsenille, jotka haluavat oppia lisää verkkoviestinnän saavutettavuudesta.

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille Viesti ry:n jäsenille. Pääset ilmoittautumaan webinaariin tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 6.10. klo 9.00. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 36 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

7.10.2021 09:00

Päättyy:  

7.10.2021 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.