Tapahtuman oletuskuva

MiB x Viesti goes Retriever: Kuuntele ja mittaa sosiaalista mediaa

1.3.2024 08:30

Retrieverin toimisto tai striimi

HUOM! Tapahtuman päivämäärä on siirretty maaliskuuhun 1.3. lakkojen vuoksi.

Mitä?

Helmikuussa Viestin ja MiBin yhteinen tapahtumasarja* vie meidät tutustumaan pohjoismaiden johtavaan mediaseuranta- ja analyysitoimistoon eli Retrieveriin.

Tässä tilaisuudessa pureudutaan sosiaalisen median kuunteluun ja mittaamiseen. Retrieverin myyntijohtaja Maunu Anhavan esitys tarjoaa tietoa sosiaalisen median seurannan periaatteista sekä vinkkejä sometyön arvon osoittamiseen datan kautta. Lisäksi kuulemme Suomen Ekonomien viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija Aino Juurikkalan esityksen, joka toimii konkreettisena ja onnistuneena esimerkkinä siitä, miten sosiaaliselle medialle asetetaan mitattavia tavoitteita ja osoitetaan sometyön arvoa muulle organisaatiolla.


Livenä osallistuville on tarjolla kevyttä aamupalaa. Tilaisuuteen järjestetään myös neukkaritasoinen striimaus. Tervetuloa poimimaan parhaat vinkit oman sosiaalisen median viestinnän nostamiseen seuraavalle tasolle!

Milloin: Perjantaina 1.3.2024 klo 8.30-10.00 (ohjelma alkaa klo 9.00)

Missä: Retrieverin toimistolla, Kalevankatu 20, 2. krs, 00100 Helsinki

 

*Infoa tapahtumasarjasta

 

Järjestämme yhdessä Mothers in Business (MiB) ry:n kanssa jäsenillemme tapahtumasarjan, jossa vieraillaan kiinnostavissa viestintäalan organisaatioissa. 

MiB on verkosto äideille, jotka haluavat valita sekä perheen että uran ja kehittää itseään ja osaamistaan. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita myös lapset.

Viesti on taas akavalainen ammattijärjestö viestinnän asiantuntijoille.

 

Kenelle?

 

Huom! Tämä tapahtuma on vain Viestin tai MiBin jäsenille. 

Tilaisuus järjestetään hybridinä, ja livenä paikalle mahtuu mukaan 8 MiB ry:n jäsentä ja 8 Viesti ry:n jäsentä. Yhteensä neljä osallistujaa voivat saapua lapsen ja mahdollisten rattaiden kanssa. 

 

Ilmoittaudu tästä

Ajankohta

Alkaa:  

1.3.2024 08:30

Päättyy:  

1.3.2024 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Retrieverin toimisto tai striimi

Kalevankatu 20, 2. krs
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Viesti ry ja MiB ry