Tapahtuman oletuskuva

Pomoverkoston webinaari: Psykologinen turvallisuus

18.3.2021 09:00

Webinaarilinkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille

Kevään toisessa Pomoverkoston tapaamisessa keskustelemme psykologisesta turvallisuudesta. Pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista.

Psykologinen turvallisuus tarkoittaa kulttuuria ja ilmapiiriä, jossa kaikki kokevat olevansa turvassa. Tällöin työyhteisössä ei vallitse virheiden tekemisen pelko tai negatiivinen kilpailu, ja organisaatiossa suhtaudutaan toisiin myönteisesti sekä uskotaan lähtökohtaisesti hyvään tahtoon. Mokat on helppo myöntää ja niistä opitaan. Lisäksi kokeileminen ja rohkea rajojen ylittäminen on sallittua ja siihen kannustetaan.

Tässä koulutuksessa käydään läpi, miten psykologista turvallisuutta voi rakentaa ja ylläpitää. Alustuksen jälkeen seuraa ohjattua keskustelua aiheen pohjalta.

Saat vastauksia mm. kysymyksiin:

  • Mitä psykologinen turvallisuus on
  • Miten se näkyy työpaikalla
  • Miksi psykologinen turvallisuus on tärkeää
  • Miten psykologista turvallisuutta voi vahvistaa

Kouluttaja Nina Lyytinen, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi (PsL), on toiminut työterveyshuollon tehtävissä vuodesta 2011. Ninan osaamisalueisiin kuuluvat yksittäisten työntekijöiden hyvinvoinnin tukeminen sekä esihenkilöiden ja työyhteisöjen valmentaminen. Hän on perehtynyt erityisesti nykyajan ja tulevaisuuden työn, eli aivotyön kuormitustekijöihin.

Ilmoittaudu mukaan 11.3. mennessä

Ilmoittaudu mukaan sivun alalaidasta. Mukaan mahtuu 9 nopeinta Viestin jäsentä. Voit ilmoittautua myös varasijalle. Esteen sattuessa peruutathan ilmoittautumisesi 11.3. mennessä. Ilmoitamme mahdollisista vapautuvista paikoista ilmoitusajan päätyttyä. 

Pomoverkosto muodostuu Viestin jäsenten lisäksi Museoalan ammattiliiton (MAL), Kuntien asiantuntijoiden (KUMULA), AitoHSO:n, Taide- ja kulttuurialan sekä Specian jäsenistä.

Kevään viimeinen Pomoverkosto "Näin onnistut johtajana" järjestetään 6.5. klo 9–11. Kouluttajana mentaalivalmentaja Matti Hentinen.

Tapahtuma on täynnä.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

18.3.2021 09:00

Päättyy:  

18.3.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaarilinkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille