Tapahtuman oletuskuva

Pomoverkoston webinaari: Näin onnistut johtajana

6.5.2021 09:00

Webinaarilinkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille

Onnistumisia on pieniä ja suuria ja joskus jo onnistumisen alku riittää. Mentaalivalmentaja Matti Hentisen alustuksen jälkeen pohdimme yhdessä vapaasti keskustellen, miten varmistaa onnistuminen johtajana.

Tässä valmennuksessa:

  • Kirkastat johtajuuden ydinasioita
  • Ymmärrät, miksi johtajan tärkein tehtävä on tukea ihmisten hyvinvointia
  • Syvennät ymmärrystä johtajana kasvamisesta keskustellen vertaisten kanssa

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen avataan 6.5. klo 9.00. Pääset ilmoittautumaan mukaan sivun alalaidaista. Tapahtumaan mahtuu 9 nopeinta Viestin jäsentä. Voit ilmoittautua myös jonoon. Peruthan ilmoittautumisesi, mikäli et pääse paikalle, jotta voimme välittää vapaan paikan seuraavalle jonossa olevalle.

Mikä pomoverkosto?

Pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai sellaisiksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta.

Pomoverkosto-sparrausohjelma järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n, Viesti ry, Specia ry:n ja MAL ry:n ja Skilla ry:n kanssa.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 3 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

6.5.2021 09:00

Päättyy:  

6.5.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaarilinkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille