Tapahtuman oletuskuva

Hybridi: Osoita viestinnän arvo tuloksellisella mediaviestinnällä

7.9.2022 08:30

Hybridi: Live Viestin toimistolla. Etäosallistujille lähetetään linkki lähempänä tapahtumaa.

“Ilman dataa olet vain yksi tyyppi oman mielipiteesi kanssa.” – vapaasti suomennettu sitaatti yhdysvaltalaiselta tilastotieteilijä W. Edwards Demingiltä.

Dataohjattu ja tuloksellinen mediaviestintä auttavat perustelemaan viestinnän arvoa sekä tekemään valistuneita päätöksiä.

Mutta miten kerätään validia dataa mediasta ja käytetään sitä osoittamaan viestinnän arvo keskeisille sidosryhmille? Kuinka kohdennettu mediaviestintä ja mediaseuranta auttavat tuloksien saavuttamisessa? 

 

Mitä?

 

Osoita viestinnän arvo tuloksellisella mediaviestinnällä -hybriditapahtuma pidetään 7.9. klo 9–10.30. Ovet livetilaisuuteen avataan klo 8.30.

Tapahtuman aikana opimme tuloksellisesta mediaviestinnästä ohjelmistoyritys Liana Technologiesin viestintäpäälliköltä, Fanni Mäeltä. Liana Technologies on lehdistötiedottamisen ja mediaseurannan asiantuntijaorganisaatio.

Koulutuksessa keskitytään siihen, miten tehdä pitkäjänteistä viestintää ja tiedon keräämistä esimerkiksi organisaation johdon käyttöön tai muiden sidosryhmien tarpeisiin.

Koulutuksen aikana opit mm. 

  • mihin asioihin kiinnittää huomiota medialle viestimisessä
  • mediaseurannan perusperiaatteet
  • miten viestinnän arvoa voi osoittaa mediaseurannan avulla kerätyllä datalla.

 

Aikataulu

 

8.30 Viestin toimiston ovet aukeavat liveosallistujille ja aamukahvia tarjolla

9.00–9.45 Fanni Mäen puheenvuoro

9.45–10.30 yhteistä keskustelua

10.30 Koulutus päättyy

 

Miksi?

 

Viestintää ja sen vaikutuksia halutaan luonnollisesti myös mitata. Se ei kuitenkaan ole täysin samalla tavalla suoraviivaista kuin markkinoinnin toimien mittaaminen.

Viestintää voi kuitenkin mitata, sen arvoa voi perustella kerätyn tiedon valossa ja sitä voi tehdä dataohjatusti. Koulutuksessa saat näkemyksiä ja ohjenuoria siihen, miten ja miksi.

 

Kouluttaja

 

Fanni Mäki, viestintäpäällikkö, Liana Technologies

Ihmisten väliseen kommunikaatioon rakastunut pöhkö, joka pyrkii ilmaisemaan rohkeutta sanoilla ja lisäämään juuri sopivasti rentoa asennetta ammattimaiseen viestintään. Lopullisena tavoitteena on tuottaa sisältöä, joka liikuttaa ihmisiä. Lähes 10 vuoden kokemus alati muuttuvalta ja kovasti kilpaillulta IT-alalta. Mottona on menttubii, eli “meant to be”. Se, mikä on tarkoitettu, tapahtuu kyllä.

 

Kenelle?

Kaikille Viestin jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita tuloksellisesta mediaviestinnästä ja viestinnän arvon osoittamisesta sidosryhmille.

Jos et ole jäsen, voit liittyä tästä.

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille Viesti ry:n jäsenille.

Pääset ilmoittautumaan mukaan tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy 6.9. klo 9.00. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

Livetilaisuuteen mahtuu maksimissaan 30 osallistujaa. Paikkoja vapautetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit siis ilmoittautua myös jonoon. Muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi, jos et pääsekään paikan päälle.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 91 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

7.9.2022 08:30

Päättyy:  

7.9.2022 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hybridi: Live Viestin toimistolla. Etäosallistujille lähetetään linkki lähempänä tapahtumaa.

Snellmaninkatu 19–21 F 13
00170 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet