Tapahtuman oletuskuva

Etäkoulutus: Sekuntipeliä – näin teet lyhytvideon onnistuneesti

10.5.2022 09:00

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

“Nyt jos koskaan, on aika ottaa pystymuotoisten lyhytvideoiden tekeminen haltuun!” 

Tämän lauseen olet saattanut kuulla aiemminkin, mutta miten se käytännössä tehdään? 

Mitä välineitä videosisällön tuottamiseen tarvitaan ja kuinka paljon aikaa siihen tulisi varata? Kuinka pitkä lyhytvideon tulisi olla ja mitä kaikkea sen tulisi sisältää?

 

Mitä?

Sekuntipeliä – näin teet lyhytvideon onnistuneesti -etäkoulutus pidetään 10.5. klo 9.00–11.00. Tämän kaksituntisen aikana opimme kaiken mahdollisen somen pystymuotoisista lyhytvideoista Höyrymedian some-ammattilaiselta & TikTokaajalta, Elias Mäkiseltä

Koulutuksessa keskitytään siihen, miten tehdä someen samaistuttavia, nopeita ja puhelimella kuvattuja lyhytvideoita. 

Koulutuksen aikana opit mm.

  • Mitä ovat shortsit, eli somen pystysuuntaiset lyhytvideot
  • Millaiselle organisaatiolle videosisällöstä voi olla hyötyä ja miten päästä alkuun lyhytvideoiden kanssa.
  • Miten pysäyttää sisällön skrollaaminen ja saada katsojan huomio lyhytvideolla.
  • Mitä kaikkea lyhytvideon kuvauksessa ja editoinnissa tulee huomioida.
  • Miten tulkita lyhytvideoista saatua dataa
  • Mistä tietää, että videosisältö on hyvää?

Webinaari tallennetaan ja tallenne sekä esitysmateriaali jaetaan ilmoittautuneille mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen.

 

Miksi?

Videosisältöjen kulutus on huipussaan ja loppua kasvulle ei näy. TikTok on maailman ladatuimpia sovelluksia ja myös Instagramin algoritmit korostavat Reels-videoiden näkyvyyttä. Myös esimerkiksi Youtube ja Facebook ovat ottaneet lyhyet pystyvideot – ns. shortsit – osaksi omien alustojensa sisällöntuotannon muotoja. 

Samaan aikaan organisaatioita haastaa katsojan lyhentynyt keskittymiskyky, jolloin kiinnostuksen herättäminen ja somesisällön kuluttaminen on sekuntipeliä. Lyhytvideoiden aloittaminen tai uuden somekanavan, kuten TikTokin käyttöönottaminen voi tuntua myös työläältä.

Jos haluat kiinnittää katsojan huomion ja saavuttaa mahdollisimman suuren näkyvyyden yhdellä julkaisulla täysin orgaanisesti, ilmoittaudu pikimmiten toukokuun etäkoulutukseemme!

Miksi juuri sinun pitäisi tehdä lyhyitä pystyvideoita? Katso kouluttaja Elias Mäkisen vinkit tältä videolta!

 

Oletko jo tehnyt lyhytvideon, mutta kaipaisit kehitysideoita?

Oletko jo tehnyt lyhytvideoita someen? Haluaisitko, että kouluttaja kommentoi juuri sinun tai organisaatiosi videota? Linkkaa palautelomakkeeseen oma tai organisaatiosi video tai jokin video josta haluaisit saada kommentteja. Kouluttajamme Elias antaa kommentteja muutamista etukäteen vinkatuista videoista etäkoulutuksen aikana.

 

Kouluttaja

Koulutuksesta vastaa Elias Mäkinen (@makinen_elias), jolla on TikTokissa kymmeniä tuhansia seuraajia ja kymmeniä miljoonia näyttökertoja. Elias toimii yrittäjänä some-videomarkkinointiin erikoistuneessa tuotantoyhtiö Höyrymediassa. Eliaksen osaaminen lähtee sisältöstrategian kautta tuotantoprosessin syvälliseen ymmärrykseen. Kouluttajana Elias tuo paljon esimerkkejä ja konkretiaa datan tueksi.

 

Kenelle?

Kaikille Viestin jäsenille, jotka haluavat päästä alkuun lyhytvideoiden tekemisessä ja haluavat oppia parhaat viraalivinkit lyhytvideoista alan ammattilaiselta! 

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille Viesti ry:n jäsenille. Pääset ilmoittautumaan mukaan tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 9.5. klo 9.00. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

10.5.2022 09:00

Päättyy:  

10.5.2022 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.