Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Johtajuusseminaari 2021 - Johtaminen uudessa normaalissa

11.2.2021 14:00

Linkki lähetetään myöhemmin kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille.

Tervetuloa johtajuusseminaariin 11.2.2021 kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja johtamisen haasteista ja onnistumisista koronapandemian keskellä – ja tulevaisuudessa. Johtajuusseminaari on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilöinä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet pohtimaan modernia johtamista 2020-luvulla. Vuoden 2021 seminaari järjestetään etänä.  

Teemana vuoden 2021 seminaarissa on johtaminen uudessa normaalissa. Pandemia tuli varoittamatta ja yllättäen ja mullisti arkemme sekä työelämän. Mikä tekee nyt työstä merkityksellistä ja motivoivaa, ja miten johtaa merkitystä poikkeuksellisten aikojen keskellä? Miten tukea organisaatiota kun arki vaatii sopeutumista jatkuviin muutoksiin epävarmassa tilanteessa? Entä miten uusi normaali vaikuttaa johtamiskulttuurin myös tulevaisuudessa? 

Omat näkemyksensä ja kokemuksensa ajankohtaiseen keskusteluun tuovat yrittäjä, organisaatiopsykologi ja tutkija Jaakko Sahimaa, Ruisrockin vastaava tuottaja Piia Lääveri sekä Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi.

Ohjelma 

  • Jaakko Sahimaa: Johda työn merkityksellisyyttä
  • Piia Lääveri: Johtamista epämääräisten näkymien keskellä
  • Kaius Niemi: Yhteisöllisyys ja johtaminen etätyöaikana

Seminaari pidetään Youtubessa 11.2.2021 klo 14-17. Huomaathan, että tapahtuman keskusteluun voi osallistua vain kirjautumalla Youtubeen Google-tilin tunnuksilla. Ohjelma tarkentuu tammikuun aikana.  

Seminaarin tarjoavat Museoalan ammattiliitto MAL ry, Kuntien asiantuntijat - Kumula ry, Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry, AitoHSO ry, Specia - Asiantuntijat ja esihenkilöt ry sekä Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö Taku ry.  

Seminaari on avoin ja maksuton jäsenillemme. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.2.2021.

Ilmoittaudu seminaariin tästä! 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:   11.2.2021 14:00
Päättyy:   11.2.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Linkki lähetetään myöhemmin kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille.