Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Harkkahakua vai hakuammuntaa? – näin haet töitä viestinnän alalla

21.2.2023 16:00

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

Miten löytää unelmien harjoittelu? Millaista palkkaa harkasta saa tai mitä dokumentteja työnhakuun tarvitsee viestinnän alalla?

Tässä webinaarissa käydään läpi kaikki olennainen, mitä harkkahausta viestinnän alalla pitäisi tietää. Syvennämme ymmärrystä osaamisen kriteereistä, työnhaun dokumenteista, harjoitteluiden palkkauksesta ja siitä miten omaa viestinnän konkreettista osaamista voisi tuoda esiin, kun sitä ei vielä paljoa ole.

 

 

Mitä?

Harkkahakua vai hakuammuntaa? – näin haet töitä viestinnän alalla -webinaari pidetään 21.2. klo 16.00–17.00. Tule boostaamaan kesätyöhakua ja nappaa itsellesi ensi kesäksi unelmiesi harkkapaikka!

 

Webinaarin pitää

Webinaarin pitää Viesti ry:n viestintäpäällikkö Anni Haaparanta, joka on selvittänyt harkkahaun solmuja auki useiden viestinnän harjoittelijoita rekrytoineiden asiantuntijoiden kanssa. Anni on lisännyt soppaan myös omat mausteensa harkkapaikkojen hakemisesta ja työntekijöiden rekrytoimisesta.

 

 

Kenelle?

Kaikille viestinnän urasta kiinnostuneille opiskelijoille tai vastavalmistuneille, joille harkka- ja kesätyönhaku on ajankohtaista!

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautuaksesi webinaariin sinun ei siis tarvitse olla Viesti ry:n jäsen. 

Pääset ilmoittautumaan mukaan tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 20.2. klo 23.59. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

21.2.2023 16:00

Päättyy:  

21.2.2023 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.