Tapahtuman oletuskuva

Onnistunut työyhteisöviestintä -webinaari

22.1.2020 18:00

Miten viestintä tehdään menestyvässä työyhteisössä? Merkityksellisesti, osallistavasti, tietopohjaisesti, visuaalisesti, jatkuvasti yhdessä oppien. Kaikki viestivät ja kaikki on viestintää ja viestintä on muutosvoima, joka ohjaa yhteisön tavoitteisiin. Siksi työyhteisön vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat tärkeitä taitoja jokaiselle yhteisön jäsenelle ja elintärkeitä taitoja johtavassa roolissa toimivalle.

 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos

  • Haluat oppia, miten työyhteisön jäsenenä vahvistat innostavaa ilmapiiriä.
  • Projekti/lähijohtajana valmennat joukkueesi onnistumaan yhdessä.
  • Johtajana teet mukaansatempaavaa strategista viestintää.
  • Avainhenkilönä rakennat osallistavaa organisaatio- ja viestintäkulttuuria

 

johanna_tuutti.jpg (5 KB)

 

Webinaarissa sukellamme kuvitteellisen yrityksen kasvutarinaan itseämme kiinnostavassa roolissa. Kuvittelemme, että kuulumme ryhmään ihmisiä, jotka haluavat rakentaa itselleen parhaan työpaikan. Pian kutsumme mukaan lisää ihmisiä ja toiminta laajenee. Haluamme kaikkien ymmärtävän keitä olemme, mikä on työmme tarkoitus, mitkä arvot ohjaavat tekemistämme, millaista visiota ja tulevaisuutta kohti matkaamme.

Haluamme kaikkien ymmärtävän toiminnan kehittämisen tavoitteet ja tietävän mitä niiden saavuttaminen vaatii. Keskeistä on arvostus, luottamus ja yhdessä tekeminen sekä tiedon hyödyntäminen jatkuvassa kehittämisessä. Tarvitsemme yhteisiä periaatteita, pelisääntöjä ja rakenteita. Rakennamme osallistavia kanavia. Kokeilemme uusia juttuja, otamme epäonnistumiset ja haasteet oppimiskokemuksina ja menemme eteenpäin!

 


 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Webinaareihin ilmoittaudutaan Uraportaalin kautta. Uraportaalin löydät osoitteesta www.urapalvelut.fi/akavanerityisalat.

  1. Jos et ole aiemmin käyttänyt portaalia, rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen jäsensihteerimme tarkistavat jäsenyytesi. Tähän voi mennä muutama arkipäivä.
  2. Kun käyttäjätilisi on kunnossa, kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi.
  3. Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa “Ilmoittaudu”. Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet.
  4. Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella tai kuunnella webinaaria milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.
  5. Jos sinulla on ongelmia Uraportaaliin kirjautumisessa, ole yhteydessä Uraportaalin toteuttajan eli Up! Partnersin tekniseen tukeen. Saat yhteyden tekniseen tukeen Uraportaali-sivuston alareunasta.

 


 

Kouluttaja Johanna Tuutti on ammattiviestijöiden, asiantuntijoiden ja johtajien henkilökohtainen valmentaja. Hänellä on satojen henkilö- ja ryhmävalmennusten kokemus viestintä-, työelämä- ja uravalmentamisesta. Koska viestintä ja vuorovaikutus on yhä teknologisempaa ja digitaalisempaa, niin Johanna auttaa valmennettaviaan myös kehittämään viestinnän työkalustoaan. Jokaiseen tekemiseen nimittäin löytyy työkalu ja jos ei löytyisikään, sellaisen voi rakentaa itse. Johannan yritysviestinnän johtamisen ja kehittämisen kokemus on IBM:stä ja Metsä Groupista. Ammatticoachina Johanna on hankkinut ICF:n PCC-sertifikaatin ja tällä hetkellä hän itse panostaa stoalaiseen luonteen lujittamiseen.

Ajankohta

Alkaa:  

22.1.2020 18:00

Päättyy:  

22.1.2020 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi