Tapahtuman oletuskuva

Pomoverkosto syksy 2020

24.9.2020 12:00

Työskeletkö hallinnon tai toimistotyön alalla päällikkönä, johtajana tai esihenkilönä? Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Syyskuussa jatkuva Hyvä johtaja -pomoverkosto kerää johtajat yhteen viisi kertaa kaudella 2020–2021 Helsinkiin ja Tampereelle tai tarvittaessa etäyhteyksin. Voit osallistua vain yhteen tilaisuuteen tai kerätä koko sarjan! Osallistuminen pomoverkoston tapaamisiin on jäsenillemme maksutonta.

 

Johtaminen kriisitilanteessa

24.9.2020 kello 9-11

Syksyn ensimmäisessä webinaarissa käsittelemme johtamista kriisitilanteissa. Koronan kaltaisen, kaikkia koskevan kriisin tuleminen osaksi arkeamme, ei kuitenkaan laita muita huolia elämässämme odottamaan. Tällöin hyvän johtajuuden merkitys korostuu entisestään. Tutkimme yhdessä erilaisia tapoja johtaa kriisitilanteissa. Pidämme myös huolta siitä, miten johtaja osaa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja mielensä tasapainosta kriisin yllättäessä.

Valmentaja Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu tästä!

 

Miten johdan jatkuvaa oppimista?

5.11.2020 kello 9-11

Työelämä edellyttää jatkuvaa oppimista: sekä johtajan että työyhteisön on opittava uutta jatkuvasti, sillä vain muutos on pysyvää. Tämän koulutuksen tavoitteena on tarjota uusia oivalluksia ja työkaluja, joilla johdat sekä omaa, että työyhteisösi oppimista.

Valmentaja Juhani Koivuviita on yksi Educraftor Oy Ab:n perustajista. Hän vastaa yrityksen valmennusohjelmien suunnittelusta ja toimii tiimivalmentajana niissä. Hän valmentaa lyhyistä parin tunnin spurteista aina lukuvuoden pituisiin oppimisprosesseihin. Juhani on aiemmin urallaan toiminut mm. kieltenopettajana, peruskoulun rehtorina sekä ohjelmapäällikkönä ja koordinaattorina kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Juhanin missiona on lisätä ihmisten välistä ymmärrystä dialogin ja luottamuksen rakentamisen kautta. Sen lisäksi hän auttaa ihmisiä kokeilemaan ja kehittämään jatkuvan oppimisen tapoja.

Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu tästä!

 

Vuoden 2021 pomoverkostossa käsitellään mm.  resilienssiä, psykologista turvallisuutta ja johtajana onnistumista. Lisätietoa tulossa syksyllä! Yhteistyössä mukana: Viesti ry, Kieliasiantuntijat, Taku, Mal, Specia, Aito HSO, Kumula ry.

Ajankohta

Alkaa:  

24.9.2020 12:00

Päättyy:  

5.11.2020 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi