Tapahtuman oletuskuva

Virtuaalivierailu Ylen uutisiin

15.1.2021 13:30

Google Meet

Oletko aina halunnut tietää, mitä maamme suurimman uutisstudion kulisseissa tapahtuu? Miten uutispäivä rakentuu ja mistä toimittajan arki koostuu?

Tule mukaamme virtuaalivierailulle Ylen uutisiin ja aloita tammikuinen viikonloppusi Yleisradion käytäviltä. Toimittaja Marcus Ziemann johdattelee meidät uutisarkeen ja vastaan saattaa tulla myös joku tv:stä tuttu.

Tutustumme Ylen uutis- ja ajankohtaistoimitukseen, studioihin ja niissä käytettävään tekniikkaan, kriisiuutisointiin ja nopean toiminnan uutisointiin sekä kuulemme uutisten tekijöiden ajatuksia spontaaneissa haastatteluissa. Voit esittää myös omia kysymyksiäsi yleläisille.

Tapaamme ainakin oululaisen mobiilijournalismigurun Jarno Tahvanaisen. Hän testaa kaikkia tekniikoita kännyköistä 360-astekameroihin, joilla lähetyksiä ja sisältöä uutisiin nykyään tehdään.

Lisäksi tapaamme näillä näkymin toimittaja Ari Hakahuhdan (jos uutismaailma ei samaan aikaan räjähdä), joka kertoo politiikan erikoistoimittajan seikkailuista poliittisen lobbauksen ja tietojenvaihdon viidakossa.

Alustavasti mukaan on lupautunut myös Jarno Koponen, joka on Ylen News Labin ja ehkäpä koko Suomen paras uutistoiminnan tekoälyasiantuntija.

Käyttämämme järjestelmä on Google Meet ja virtuaalivierailu kestää puolitoista tuntia.

Vierailu on tarkoitettu Viesti ry:n jäsenille.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

15.1.2021 13:30

Päättyy:  

15.1.2021 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Google Meet


Lisätiedot

Viesti ry

044 700 4044

toimisto@viesti.fi

www.viesti.fi