Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Minustako pomo

3.6.2020 18:00

Pohditko etenemistä työelämässä? Houkutteleeko esihenkilön työ sinua? Esihenkilön työn myötä työnkuvasi muuttuu: sinulla on vastuu muun muassa johtaa, huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista ja puuttua ongelmiin. Osa kokee esihenkilötehtävät painajaismaisiksi ja osa taas nauttii niistä suunnattomasti.

Tervetuloa Minustako pomo -webinaariin 3.6.2020 klo 18-19.30! Webinaarissa syvennytään kouluttaja Matti Henttisen johdolla siihen, mitä ”pomon” työ vaatii ja millaiset ominaisuudet auttavat menestymään esihenkilön työssä.

 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos

  • Haluat tietää lisää esihenkilön työstä
  • Kaipaat vahvistusta päätöksellesi
  • Mietit, millaista osaamista esihenkilön työssä tarvitaan

 

Webinaari on sinulle Viestin jäsenenä maksuton. Ilmoittaudu webinaariin Uraportaalin kautta.

 

Kun kirjaudut urapalveluihin ensimmäistä kertaa

  1. Syötä sähköpostiosoitteesi ja paina jatka.
  2. Jäsensihteerimme tarkistavat jäsenyytesi, jonka jälkeen saat vahvistusviestin.
  3. Pääset hyödyntämään uraportaalin palveluita. Voit webinaari-ilmoittautumisen lisäksi varata ajan uravalmennukseen tai työpsykologille sekä katsoa webinaaritallenteita. Huomaathan, että voit varata rajatun määrän henkilökohtaisia valmennuskertoja kalenterivuoden aikana.

 

Oletko kiinnostunut jäsenyydestä viestijöiden yhteisössä? Lue lisää jäsenyydestä ja liity Viestiin!

 


 

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa.

Ajankohta

Alkaa:  

3.6.2020 18:00

Päättyy:  

3.6.2020 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi