Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Sisäisen motivaation johtaminen

13.5.2020 18:00

Menestyvä työyhteisö muodostuu työntekijöistä, jotka työskentelevät tehokkaasti, ovat luovia, ratkaisevat ongelmia yhdessä ja yksin, kehittävät työtään ja osaamistaan, tekevät aloitteita, kokeilevat rohkeasti ja osaavat pitää yllä tuloksellisia mutta kestäviä rutiineja. Tämä kaikki on saavutettavissa parhaiten silloin, kun työntekijät kokevat työnsä merkitykselliseksi ja ovat työssään sisäisesti motivoituneita.

Tervetuloa Sisäisen motivaation johtaminen -webinaariin 13.5.2020 klo 18-19.30! Kouluttajamme Johanna Vilmin johdolla opit sisäisen motivaation osatekijöistä ja siitä, miten näitä elementtejä voidaan johtaa työyhteisössä sekä ennen kaikkea omassa työssä. Käsittelemme myös työn tuunaamista keinona saavuttaa mielekkäät, motivoivat ja hyvinvointia tukevat työskentelyn tavat.

 

Webinaari on sinulle Viestin jäsenenä maksuton. Ilmoittaudu webinaariin Uraportaalin kautta.

 

Kun kirjaudut urapalveluihin ensimmäistä kertaa

  1. Syötä sähköpostiosoitteesi ja paina jatka.
  2. Jäsensihteerimme tarkistavat jäsenyytesi, jonka jälkeen saat vahvistusviestin.
  3. Pääset hyödyntämään uraportaalin palveluita. Voit webinaari-ilmoittautumisen lisäksi varata ajan uravalmennukseen tai työpsykologille sekä katsoa webinaaritallenteita. Huomaathan, että voit varata rajatun määrän henkilökohtaisia valmennuskertoja kalenterivuoden aikana.

 

Oletko kiinnostunut jäsenyydestä viestijöiden yhteisössä? Lue lisää jäsenyydestä ja liity Viestiin!

 


 

Johanna Vilmi on työterveyspsykologi ja hyvinvoivan työyhteisön asiantuntija. Hän auttaa työssään yksilöitä työ- ja muun elämän pulmissa, ja organisaatioita setvimään sekä ennaltaehkäisemään haastavia henkilöstöön liittyviä kriisi- ja konfliktitilanteita. Johannalla on kokemusta voimakasta kasvua tavoittelevien sekä startup-yrityksien kanssa toimimisesta.

Ajankohta

Alkaa:  

13.5.2020 18:00

Päättyy:  

13.5.2020 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi