Tapahtuman oletuskuva

Teknologiavälitteinen vuorovaikutus organisaatiossa

3.12.2020 10:00

Miten teknologia ja etäyhteydet haastavat viestintää? Kaipaatko työkaluja organisaatiosi teknologiavälitteisen viestinnän tukemiseen ja kehittämiseen? Haluaisitko ymmärtää paremmin digitaalisten viestintäympäristöjen tarjoamia haasteita ja mahdollisuuksia?

Työyhteisöviestinnän rooli on kasvanut merkittävästi etätyöhön siirtymisen ansiosta. Työyhteisöissä on toisinaan paljon odotuksia sille, miten uusi teknologia kehittää viestintää, mutta teknologian pelastava voima ei ole aina yksiselitteinen. Viestijän on siis tärkeää tunnistaa  digitaalisten viestintäympäristöjen mahdollisuudet, mutta myös haasteet. Vaikka työkalu on sama, käyttötavat voivat vaihdella paljonkin eri aloilla tai erityyppisissä työpaikoissa.

Tässä webinaarissa teknologiavälitteisestä vuorovaikutuksesta väitellyt Kaisa Laitinen avaa niitä ominaispiirteitä, jotka jokaisen viestijän olisi syytä ymmärtää juuri nyt.

Webinaarin aikana:

  • Käydään läpi organisaatioiden käytössä olevia digitaalisia vuorovaikutusalustoja 
  • Pohditaan sitä, kuinka teknologiaan liittyvät odotukset saadaan valjastettua organisaation eduksi
  • Luovutaan erilaisten viestintäympäristöjen vertailusta ja luodaan polkua kohti niiden todellista kehittämistä
  • Alleviivataan viestinnän ja vuorovaikutuksen tärkeyttä myös teknologiavälitteisissä ympäristöissä

 

Kouluttajana toimii Jyväskylän yliopistossa yliopistonopettajana toimiva Kaisa Laitinen, FM (väit.). Laitinen on julkaissut artikkeleita teknologiavälitteisestä vuorovaikutuksesta kansainvälisissä ja kotimaisissa tutkimusjulkaisuissa sekä lokakuussa 2020 puolustanut julkisesti väitöskirjaansa vuorovaikutusteknologiasta työyhteisöissä. Kaisa on kokenut ja innostava kouluttaja. Yliopistonopettajan päätyön ohella hän toimiikin osa-aikaisena viestinnän ja vuorovaikutuksen kouluttajana erilaisille organisaatioille.

 

Esimakua Kaisan ajatuksista löydät hiljattain julkaistusta Helsingin Sanomien artikkelista. 

 

Ilmoittaudu webinaariin täältä. Ilmoittautuminen päättyy 2.12. klo 9.

Ajankohta

Alkaa:  

3.12.2020 10:00

Päättyy:  

3.12.2020 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi