Tapahtuman oletuskuva

Johtajuusseminaari 2020: Mihin esihenkilötyötä tarvitaan itseohjautuvuuden aikakaudella, Helsinki ja livestream

12.2.2020 13:00

Oodi

Millaista moderni johtaminen on vuonna 2020? Tule kuulemaan aiheesta johtajuusseminaariimme, joka kokoaa 12.2.2020 esihenkilöinä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet yhteen Helsingin Oodi-kirjastoon!

Itseohjautuvuudesta on tullut trenditermi, mutta mitä se tarkoittaa käytännön työssä? Jos asiantuntijat ja tiimit toimivat itseohjautuvasti, mihin esihenkilötyötä ja johtamista tarvitaan? Mitä itseohjautuvuuden jalkauttaminen vaatii johtajilta?

Teemaan meidät johdattavat kirjailija ja senior advisor Miia Savaspuro, Keskuskirjasto Oodin johtaja Anna-Maria Soininvaara sekä yrityskulttuurin muotoiluun erikoistuneen Leidenshaftin asiantuntija Panu Luukka. Tilaisuuden juontaa Viesti ry:n toiminnanjohtaja Siina Repo.

Seminaarin järjestävät yhdessä Museoalan ammattiliitto MAL ry, Kuntien asiantuntijat – Kumula ry, Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry, Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry ja Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö Taku ry.

Tilaisuus on järjestöjen jäsenille maksuton. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan seuraamaan livestreamia tällä lomakkeella. Tapahtumasta ei poikkeuksellisesti tehdä tallennetta. Huomioithan ilmoittautuessasi peruutusehtomme.

 

Ohjelma

13.00 Kahvitarjoilu

13.30 Alkusanat

13.45 Totuus itseohjautuvuudesta: miten itseohjautuvaksi tullaan? Miia Savaspuro

14.45 Oodin menestystarina työntekijöiden näkökulmasta – miten itseohjautuvuus toimii käytännössä? Anna-Maria Soininvaara

15.30 Tauko

15.45 Työntekijäymmärrys ihmisten johtamisessa: Panu Luukka, Leidenschaft Oy

16.45 Loppusanat

17.00 Tilaisuus päättyy. Kiitos seminaariin osallistumisesta!

 

Miia Savaspuron kuva: Kira Hagström

Ajankohta

Alkaa:  

12.2.2020 13:00

Päättyy:  

12.2.2020 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oodi

Töölönlahdenkatu 4
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet