Tapahtuman oletuskuva

Esihenkilön viestintärooli: kompastuskivet ja mahdollisuudet

11.3.2021 13:00

Google Meet

Miten esihenkilöt voisivat hyödyntää osaamistaan paremmin organisaationsa ja asiakkaidensa hyväksi? Miten uusia viestintäkäytäntöjä rakennetaan ja miten ne otetaan osaksi arkeamme?

Ahjo Communicationin kanssa yhteistyössä järjestettävässä webinaarissa Ahjon toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila ja Attention Communicationin partneri Helena Aatinen keskustelevat esihenkilön viestintäroolista sekä roolin vahvuuksista, heikkouksista, mahdollisuuksista ja uhista.

Sujuva viestintä on myynnin, henkilöstön kehittämisen ja koko liiketoiminnan perusta. Viestintä vaikuttaa kaikkeen. Esihenkilöiden rooli viestijöinä korostuu. Webinaarissa puhutaan myös arkisista tiedonkulun haasteista ja viestintäperiaatteista. Esihenkilöt kaipaavat työvälineiksi ohjeita ja malleja arjen viestintätilanteisiin. Uusia viestintäkäytäntöjä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Sujuva viestintä on voimakas työväline.

Alustuksen jälkeen voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille.  Webinaari on maksuton ja siitä on saatavilla jälkikäteen tallenne. Ilmoittaudu webinaariin sivun alalaidasta. 

Tonttila on niittänyt mainetta kansainvälisillä kentillä palkitusta viestinnästä ja erityisesti kriisiviestinnästä. Aatisella taas on pitkä kokemus usean pörssiyhtön viestintäjohtajana ja nykyisin omassa yrityksessään johdon valmentajana. Molemmat ovat rakentaneet työkaluja esihenkiöiden viestintävalmiuksien parantamiseksi. He vievät yhdessä eteenpäin viestiä paremman esihenkilöviestinnän puolesta. 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

11.3.2021 13:00

Päättyy:  

11.3.2021 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Google Meet