Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Case Käärijä – mitä voimme oppia kevään huumasta?

29.8.2023 09:00

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.

Käärijä valloitti keväällä euroviisukansan sydämet, mutta myös kansainväliset mediat sekä erilaisten organisaatioiden viestinnän ja markkinoinnin. Vastaavanlaista ilmiötä ei ole hetkeen viestintäalalla nähty, joten on aika katsoa hieman taaksepäin ja ottaa opit talteen!

 

Mitä?

Webinaari: Case Käärijä – mitä voimme oppia kevään huumasta pidetään 29.8.2023 klo 09.00–10.30. Webinaari järjestetään Teamsissa.

 

Webinaarin aikana kuulemme Case Käärijästä kaksi puheenvuoroa:

  • klo 9–9.45 Tulkinta: Näin Käärijä-ilmiö syntyi. Juhani Lassila, Head of Media Yle & CEO Johnny L. Juhani vastasi Ylellä UMK:n ja Euroviisujen viestinnästä.

  • klo 9.45–10.30 Tekijänoikeudet ja tavaramerkki: Missä menivät Käärijä-viestinnän ja -markkinoinnin rajat? Juristi (OTL), ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen, Lehtinen Legal.

 

Puhujat

 

Juhani Lassila

Juhani Lassila

Juhani on päätoiminen yrittäjä ja perustanut Johnny L. nimisen yrityksen vuonna 2018. 

Yrityksensä kautta hän on työskennellyt Ylelle ja vastannut UMK:n ja Euroviisujen viestinnästä vuosina 2022 ja 2023. Hän on kerryttänyt yli kahdenkymmenen vuoden ajan kokemusta niin kansainvälisestä PR:stä, viestinnästä kuin markkinoinnistakin. 

 

Lottaliina Pokkinen

Lottaliina Pokkinen

Lottaliina on koulutukseltaan viulisti ja juristi (OTL). Yli kahdenkymmenen vuoden ajan hän on auttanut luovan alan ammattilaisia heidän sopimusneuvotteluissaan, ensin Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkönä ja sittemmin omassa yrityksessään Lehtinen Legal Oy:ssä.

Lottaliina on toiminut useissa luovan alan luottamustehtävissä, kuten asiantuntijana tekijänoikeusneuvostossa. Tällä hetkellä hän on muun muassa kansainvälisen artistijärjestö IAO:n Head of Operations sekä Suomen Tekijänoikeudellisen Yhdistyksen hallituksen jäsen. Lisäksi hän on tietokirjailija ja kysytty neuvottelukouluttaja.

Kuva: Marica Rosengård

Kenelle?

Kaikille Viestin jäsenille.

Jos et ole jäsen, pääset liittymään tästä.

 

Ilmoittautuminen

Tämä webinaari on avoin ja maksuton kaikille Viesti ry:n jäsenille. Pääset ilmoittautumaan mukaan tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy päivä ennen tapahtumaa, 28.8. klo 9.00.

Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja osoitteesta toimisto@viesti.fi.Ilmoittautuminen on päättynyt

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 89 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

29.8.2023 09:00

Päättyy:  

29.8.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari. Linkki lähetetään myöhemmin tapahtumaan ilmoittautuneille.