Tapahtuman oletuskuva

Canvan ja graafisen suunnittelun etäkoulutus

25.3.2021 09:00

Linkki webinaariin lähetetään myöhemmin kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille

Aiheuttaako Canva tai visuaalisen sisällön suunnittelu harmaita hiuksia? Viekö yksityiskohtien viilaaminen tuhottomasti työaikaa? Kaipaisitko käytännön vinkkejä Canvan käyttöön tai kenties siihen, mitä huomioida visuaalista sisältöä tehdessä?

Viestijältä odotetaan yhä enemmän visuaalisen viestinnän osaamista, mutta harva meistä on kuitenkaan saanut koulutusta viestinnän visuaalistamiseen. 

Mitä?

Canvan ja graafisen suunnittelun etäkoulutuksen aikana pureudutaan Canvan toiminnallisuuksiin sekä graafisen suunnittelun perusteisiin, mitä voi hyödyntää esimerkiksi some-kuvien, esitteiden tai muun esitysmateriaalin tekemisessä.

Koulutuksen aikana käydään läpi tehokkaasti:

  • Canvan perusteet ja sen käyttöliittymä
  • sisällön tekeminen Canvassa
  • graafisen ilmeen luonti Canvalla

Lisäksi laitamme opitut asiat saman tien käytäntöön tekemällä harjoitustehtäviä koulutuksen aikana. Tehtäviä varten tarvitset Canva-tunnukset (ilmainen versio riittää).

Kenelle?

Etäkoulutus on tarkoitettu juuri niille Viesti ry:n jäsenille, jotka joutuvat käyttämään Canvaa työssään, mutta eivät ole saaneet minkäänlaista tai hyvin vähäistä koulutusta graafiseen suunnitteluun. 

Koulutukseen voivat osallistua kaikki, jotka haluavat tehokkuutta Canvan käyttöön tai haluavat ideoita graafiseen suunnitteluun Canvalla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sivun alaosasta. Mukaan mahtuu 50 nopeinta Viestin jäsentä. Voit ilmoittautua myös varasijalle. 

Etäkoulutuksen pitää kokenut markkinointiviestinnän ammattilainen, yrittäjä ja graafikko, Heidi Alamikkelä. Alamikkelällä on lähes 20 vuotta kokemusta markkinoinnin ja myynnin maailmasta sekä markkinoinnin ja markkinoinnin työkalujen kouluttamisesta. Kouluttajana hänet tunnetaan iloisesta ja ystävällisestä asenteestaan – huumoria unohtamatta. Graafisen suunnittelun koulutuksen lisäksi Alamikkelä on filosofian maisteri, pääaineenaan kansainvälinen yritysviestintä. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Kieliasiantuntijat ry:n kanssa.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

25.3.2021 09:00

Päättyy:  

25.3.2021 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Linkki webinaariin lähetetään myöhemmin kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille